Fejérvíz Zrt.

2022.06.22. 11:00

Vízmérő-leolvasás Fehérváron

FMH

A Fejérvíz Zrt. tájékoztatása szerint Székesfehérváron a családi házas fogyasztóknál június 22-től - július 15-ig, az „F” ütemnek megfelelően vízmérőleolvasást végeznek, mely a következő városrészeket, illetve utcákat érinti: Alvinci u. - Batthyányi u. és köz - Hosszúséta tér által határolt terület, Fátra u., Korondi u., Mátra u., Balatoni út - Mezei u. – Orsovai u. – Székely u. – Borszéki u. által közrefogott terület, Nagykárolyi u., Parajdi u., Szováta u., Tátra u., Zalatnay u., valamint a Zsombolyai út - Tasnádi u. közti terület.

A szolgáltató kéri, tegyék hozzáférhetővé a vízmérőhelyeket. Ha ezt nem biztosítják, és emiatt a leolvasás meghiúsul, az előző időszak átlagfogyasztását veszik figyelembe. Azok a fogyasztók, akiket kétszeri megkeresésre sem érnek el, a levélszekrényben hagyott leolvasó lapot tölthetik ki és postafordultával visszaküldhetik, illetve a honlapon keresztül is bejelenthetik mérőállásukat július 19-ig. Elektronikus ügyintézés, további információ: www.fejerviz.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában