Frissen Fejérből

2022.06.30. 08:00

Felújítás miatt egyhetes rendkívüli szünet lesz a szabadegyházi óvodában

Az óvodai udvari játékpark bővítésének kivitelezése zajlik július végén és augusztus elején. A munkálatok ideje alatt az intézményben rendkívüli szünet lesz.

Héjj Vivien

Forrás: Shutterstock

– Év elején felmértük az igényeket, milyen játékokat szeretnének az óvodaudvarra. Erre adtunk be pályázatot, amit megnyertünk, és hamarosan elkezdődhet a megvalósítás. – adta hírül Egriné Ambrus Andrea, Szabadegyháza polgármestere.

A lakossági kérésnek megfelelően süllyesztett trambulinnal, egyensúlyfejlesztő játékokkal, valamint csúszdával és mászókával felszerelt várral bővül az óvodai játékpark.

A terep előkészítése elkezdődött, a munka jelentős részét július 25. és augusztus 5. között végzi a kivitelező, ezért ebben az időszakban rendkívüli szünet lesz a szabadegyházi óvodában. Ez idő alatt továbbá a szakemberek elvégzik a szükséges karbantartási feladatokat is, így visszatérve egy még szebb és még jobban felszerelt óvoda várja majd a gyerekeket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában