Huszonhetedik alkalommal

2022.04.25. 09:30

Közutas Szakmai Nap volt a Jáky József Technikumban

A Közlekedéstudományi Egyesület Fejér Megyei Területi Szervezete huszonhetedik alkalommal rendezte meg a hagyományos Közutas Szakmai Napot, amelyre újra a Jáky József Technikumban került sor. A szakmai napon szó volt Székesfehérvár közlekedésfejlesztéséről, valamint a mikromobilitás kérdéseiről is.

FMH

Ez már a huszonhetedik ilyen szakmai nap volt

Forrás: Gáspár Péter

A rendezvényt Szőke Ferenc, a KTE Fejér Megyei Területi Szervezet elnöke és titkára, Molnár István nyitotta meg, Sor került a hagyományos kitüntetések átadására is. A Közlekedéstudományi Egyesület Fejér Megyei Területi Szervezete oklevéllel köszönte meg Kapitány Ildikó és Osztotics Zoltán áldozatos és eredményes egyesületi munkáját – írja közleményben az önkormányzat kommunikációs központja. A szakmai nap előadásait Pukler Gábor, a Jövő Mobilitása Szövetség elnöke nyitotta meg, aki a közösségi közlekedés egy lehetséges jövőjét vázolta fel, majd Nagy Zsolt, a polgármesteri hivatal irodavezetőjevezetője ismertette azokat az infrastrukturális fejlesztéseket, amelyek pozitív hatással lesznek majd a város közlekedésére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában