Frissen Fejérből

2022.03.31. 09:37

Kiválasztották a kivitelezőket a Tóparti, a Vasvári és a Kodolányi iskolák felújításának első ütemére

Kiválasztották a nyertes pályázókat a Székesfehérvári Középiskolai Campus-projekt első ütemének kivitelezésére.

feol.hu

Forrás: FMH-Archív (NN)

A Közgyűlés Pénzügyi, Költségvetési és Jogi Bizottsága szerdai ülésén döntött a Tóparti Gimnázium és Művészeti Szakgimnázium, a Vasvári Pál Gimnázium és a Kodolányi János Gimnázium felújítása kapcsán. Az eredményről Cser-Palkovics András polgármester közösségi oldalán számolt be. 

Bejegyzését változtatás nélkül közöljük: 

A Közgyűlés Pénzügyi, Költségvetési és Jogi Bizottsága szerdai ülésén döntött:

A Tóparti Gimnázium és a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ épületegyüttesén a nyílászárók cseréje és a homlokzat felújítása,

A Vasvári Pál Gimnáziumban a homlokzati nyílászárók cseréje,

A Kodolányi János Gimnázium esetében szintén a homlokzati nyílászárók cseréjére megvannak a kivitelezők.

A tavalyi kormánydöntésnek hála 19,1 milliárd forint értékben kezdhetünk bele Fehérvár iskoláinak történelmi léptékű felújításába. Ennek első lépéseit már elkezdtük a 15 fehérvári suli vizesblokkjainak felújításával, most pedig elkezdődik a három legnagyobb eleme a programnak, azaz a három gimnáziumi épület teljes felújítása.

Mivel nem szeretnénk, hogy a tanítást fel kelljen függeszteni ezekben az intézményekben a felújítások alatt, ütemezetten valósulnak meg a beruházások.

Bízom benne, hogy pár éven belül teljesen megújult épületekben, sokkal modernebb, szebb körülmények között mehet majd az oktatás!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában