Frissen Fejérből

2022.03.22. 08:42

Egy héten át ünnepelnek a rákóczisok

Rendhagyó énekóra, iskolatörténeti kiállítás és sportvetélkedők várják egész héten a rákóczis diákokat, akik az elkövetkező napokban nem csak a könyvekből tanulhatnak, sőt!

Héjj Vivien

Forrás: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

Két év kihagyás után tavaszt megidéző dallamokkal vette kezdetét tegnap a II. Rákóczi Ferenc Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola névadójáról elnevezett tematikus hét, amely ezúttal „Miénk az iskola” jelmondattal és rendhagyó programokkal várja a diákokat. 


Az apropó nemcsak azért különleges, mert újra közösségi programokon vehetnek részt a diákok, hanem azért is, mert a következő napokban az intézmény névadója mellett az iskola fennállásának 101. évfordulójáról is megemlékeznek – tavaly ugyanis, a kerek évfordulón, a pandémia közbeszólt. – Ünnepelünk végre, s ha már ünnepelhetünk, legyen mindjárt hármas ünnep ez a hét! – köszöntötte a diákokat a tematikus hét első napján Kövecses Csilla, az iskola igazgatója. 


– Rengeteg lehetőség nyílik arra, hogy jobban megismerjük egymást és egy kicsit másképp teljenek a tanítási napok – tette hozzá az intézményvezető. A zenekari kísérettel zajló énekórák mellett a diákok elmerülhetnek a képregényszerkesztés rejtelmeiben, vetélkedők és sportversenyek alkalmával pedig szellemi tudásukról és fizikai erőnlétükről is számot adhatnak. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában