Frissen Fejérből

2022.02.28. 17:00

Szépkorúak vigassága Szabadbattyánban

A szabadbattyáni Csíkvár Nyugdíjasklub derűs farsangfarki mulatságra hívta társklubjait szombaton a művelődési házba. Nagylóki, sárszentmihályi és székesfehérvári barátaikat Rucskáné Molnár Katalin, a házigazda klub elnöke köszöntötte.

V. Varga József

Vidám jelmezekbe bújtak a nyugdíjasok

Forrás: Művelődési Ház

A szépkorúak műsorral készültek, a szabadbattyániak például a Z’Zi Labor egykori nagysikerű dalára (Rolling Stones: Honky Tonk Woman) készítettek táncos jelenetet, de nem a veresegyházi, hanem a battyáni asszonykórus közreműködésével. 

A programot farsangi jelmezes felvonulása tette színessé. A jelmezek között ötletes családi kapcsolódások is akadtak, több esetben férj és feleség együtt öltözött be. Lásd: rendőr és rab, gengszter pár a 1920-as évekből, japán hölgy és férfi, Túró Rudi és Túró Rudiné, spanyol táncos pár. Az egyéni jelmezesek között ott volt Vilma, a kőkorszakból, a szomorú fehér bohóc, Pierrot, de nővérke, pillangó, úttörő, kuruzsló cigányasszony, rapper és háremhölgy is feltűnt a forgatagban. 

Vacsorára ízletes disznótorost (hurka és kolbász), valamint finom farsangi fánkot és süteményeket kínáltak a vendéglátók. Az est második felében tombolasorsolás fokozta a hangulatot, a príma talpalávalót Zoli, a zenész húzta, a tánc kifulladásig tartott – számolt be a történésekről Márkusné Anett, a művelődési ház vezetője.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában