Oltási akciónapok Fejér megyében (folyamatosan frissítve)

Januárban a megyei kórházi és járási oltópontokon minden csütörtökön és pénteken 14 és 18 óra, valamint szombatonként 10 és 18 óra között oltási akciónapot tartanak. Előzetes időpontfoglalás és regisztráció nélkül lehet felvenni az első, második vagy a megerősítő harmadik oltást.

FMH

Forrás: MTI / Komka Péter

Forras: MTI / Komka Péter

Az oltáshoz kapcsolódóan bővebb információk ezen a linken találhatók: https://koronavirus.gov.hu/cikkek/januarban-minden-csutortokon-penteken-es-szombaton-lesz-oltasi-akcio

 

Január 22. (szombat)

 

Mezőszentgyörgy

Mezőszentgyörgyön Babják Zoltán háziorvos január 22-én, szombaton 10 és 18 óra között tart oltási akciónapot az orvosi rendelőben. Kéri a lakosságot, hogy a tervezhetőség érdekében, és az elégséges mennyiségű oltóanyag megrendelése miatt jelezze igényét mindenki, akik helyben élne a lehetőséggel. Telefonon a rendelési idő után a (22) 585-060-as telefonszámon, vagy a [email protected] e-mail címen, vagy személyesen a rendelőben, rendelési időn kívül.

 

 

Polgárdi

Oltási akciónapok Polgárdiban, Beh József háziorvos körzete: január 22-én, szombaton 10 és 18 óra között.

 

 

Szabadbattyán

Szabadbattyánban Várkonyi Mária háziorvos január 22-én, szombaton 10 és 18 óra között tart oltási akciónapot a rendelőben. Az előzetes regisztrációra január 17-én 10 óráig van lehetőség. Időpontfoglalás a (22) 363-051 és a 06-70-372-8799 telefonszámokon rendelési időben, illetve a [email protected] e-mail címen.

 

POLGÁRDI ÉS TÉRSÉGE 

Januárban a megyei kórházi és járási oltópontokon minden csütörtökön és pénteken 14 és 18 óra, valamint szombatonként 10 és 18 óra között oltási akciónapot tartanak. Előzetes időpontfoglalás és regisztráció nélkül lehet felvenni az első, második vagy a megerősítő harmadik oltást.

 

Lepsény

Lepsényben az I. és a II. körzetben január 22-én, szombaton 10 és 18 óra között tartanak oltási akciónapot. A helyszín az egészségház I. és II. számú háziorvosi rendelője.

 

 

Nádasdladány

Nádasdladányban január 22-én, szombaton tartanak oltási akciónapot. Előzetes bejelentkezés szükséges legkésőbb január 17-éig.

 

Rácalmás és Dunaújváros 

Rácalmáson 22- én tartanak oltónapot Árgyelán Sára betegei számára. Az önkormányzat tájékoztatása szerint az oltásra előzetes bejelentkezés szükséges. Aki szeretné felvenni az oltást, azoknak az orvosi rendelő bejáratánál lévő postaládába kell bedobnia papírját, amelyen feltűnteti nevét, születési dátumát, TAJ számát, valamit azt, hogy melyik vakcinát szeretné.

 

Káloz

A kálozi háziorvos, Bőle Pál azt mondta el, hogy ő szerdánként és csütörtökönként rendszeresen oltja a helyieket. Csatlakozik a januári akciónapokhoz is: január 22-én, 8 órától olt.

 

Nádasdladány, Jenő

Nádasdladányban és Jenőben január 22-én, szombaton 10 és 16 óra között tartanak oltási akciónapot. A részvételhez előzetes telefonos bejelentkezés szükséges. Bejelentkezni a rendelési időkben lehet Nádasdladányban az 590-201-es, Jenőben a 444-636-os telefonszámon.

 

 

Január 28. és 29. (péntek, szombat)

 

Az Alcsútdoboz-Tabajd háziorvosi körzetben

Hadházi Ádám háziorvos az alábbi időpontokban tart oltási akciónapokat:

Tabajdi háziorvosi rendelő: január 28. 14–18 óra között

Alcsútdoboz háziorvosi rendelő: január 29. 10–18 óra között

A fenti időpontokban a háziorvos előzetes bejelentkezés nélkül fogadja az első, a második vagy a harmadik oltásra érkezőket. Az oltási akció kizárólag a 12 év feletti lakosságra vonatkozik.

 

Cece

Cecén Burián doktor várja a háziorvosi körzetébe tartozó pácienseket. Az oltásra kijelölt hétvége: január 28-29. (péntek, szombat). Időpontot kell egyeztetni előzőleg telefonon, a háziorvosi rendelő munkatársaival. Választható vakcinák: Sinopharm és Pfizer. Nem számít, hányadik oltásról van szó.

Koronavírus Fejérben

A dosszié további cikkei

Ezek is érdekelhetik