Koronavírus Fejérben

2022.01.23. 18:17

Oltási akciónapok Fejér megyében (folyamatosan frissítve)

Januárban a megyei kórházi és járási oltópontokon minden csütörtökön és pénteken 14 és 18 óra, valamint szombatonként 10 és 18 óra között oltási akciónapot tartanak. Előzetes időpontfoglalás és regisztráció nélkül lehet felvenni az első, második vagy a megerősítő harmadik oltást.

FMH

Forrás: MTI / Komka Péter

Az oltáshoz kapcsolódóan bővebb információk ezen a linken találhatók: https://koronavirus.gov.hu/cikkek/januarban-minden-csutortokon-penteken-es-szombaton-lesz-oltasi-akcio

 

Január 28. és 29. (péntek, szombat)

 

Az Alcsútdoboz-Tabajd háziorvosi körzetben

Hadházi Ádám háziorvos az alábbi időpontokban tart oltási akciónapokat:

Tabajdi háziorvosi rendelő: január 28. 14–18 óra között

Alcsútdoboz háziorvosi rendelő: január 29. 10–18 óra között

A fenti időpontokban a háziorvos előzetes bejelentkezés nélkül fogadja az első, a második vagy a harmadik oltásra érkezőket. Az oltási akció kizárólag a 12 év feletti lakosságra vonatkozik.

 

Cece

Cecén Burián doktor várja a háziorvosi körzetébe tartozó pácienseket. Az oltásra kijelölt hétvége: január 28-29. (péntek, szombat). Időpontot kell egyeztetni előzőleg telefonon, a háziorvosi rendelő munkatársaival. Választható vakcinák: Sinopharm és Pfizer. Nem számít, hányadik oltásról van szó.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában