Frissen Fejérből

2022.01.01. 10:05

Fejér megyei rendőröket díjazott a Magyar Autóklub

A Magyar Autóklub képviselője hat Fejér megyei rendőrt ajándékozott meg kiemelkedő szakmai munkájuk elismeréseként.

Police.hu

Forrás: police.hu

Fotó: FMRFK

A Magyar Autóklub Közép-Dunántúli Regionális Szervezete minden évben jutalomban részesíti azokat a közlekedési rendőröket, akik az év során a legeredményesebbnek bizonyultak saját szakterületükön. A jutalmakat a klub képviseletében Szabó Bakos György adta át 2021. december 31-én délelőtt Székesfehérváron, egyben köszönetét fejezte ki a rendőröknek a közlekedés biztonságának javítását szolgáló lelkiismeretes munkájukért. 

Forrás: Police.hu

Az elismerést idén a Székesfehérvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának állományából Vrecenár Zsuzsanna rendőr törzszászlós és Farkas Barbara rendőr törzsőrmester, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának állományából Pintér Csaba rendőr főtörzszászlós, Hujber Richárd rendőr főtörzszászlós, Valicsek György rendőr törzszászlós és Kiss Gábor Bálint rendőr őrnagy vehették át - olvasható a police.hu oldalán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában