Frissen Fejérből

2021.12.19. 07:05

Nyolcvan laptoppal segíti a fiatalokat a Hydro

Nyolcvan laptopot ajánlott fel a Hydro Kft., hogy segítsen a fiataloknak a tanulásban.

Palocsai Jenő

Mészáros Attila, Csillik Enikő és Tisztl Henrik az átadáson

Forrás: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

Az eszközök átadása kapcsán tartott sajtótájékoztatón Csil­lik Enikő, a cég szolgáltatói központjának kommunikációs vezetője elmondta, számukra nagyon fontos a társadalmi felelősségvállalás. Részt vettek már cipősdoboz-­akcióban, illetve állatmenhely kifestésében és hulladékgyűjtésben is. A számítógépekből 65 az Alba Bástya Család- és Gyermekjóléti Központon keresztül került olyan családokhoz, amelyeknek erre nagy szükségük van. A fennmaradó 15 darab a központban zajló foglalkozásokat segíti, illetve ki is lehet majd őket kölcsönözni. 

Az eseményen Mészáros Attila alpolgármester elmondta: – Nagyon büszkék lehetünk az itt működő vállalatokra, hiszen rengeteg embernek adnak mindennapi megélhetést, de arra is büszkék lehetünk, hogy országos szinten is kiemelkedő a társadalmi felelősségvállalási programban való részvételük, és ebben a Hydro az élen áll. 

Az Alba Bástya vezetője, Tisztl Henrik elmondta, hogy nemcsak az volt a feladatuk, hogy megszervezzék a laptopok eljuttatását a rászorulókhoz, hanem korábban fel kellett mérni az igényeket is, hogy hol lehetne ez a legnagyobb segítség, hol lehetne ettől még boldogabb a karácsony.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában