Frissen Fejérből

2021.11.11. 18:43

Fejér megye átoltottsága a felnőtt lakosság körében 70% feletti, ez meghaladja az országos átlagot

Cser-Palkovics András polgármester az alábbi bejegyzést tette közzé közösségi oldalán, melyet változtatás nélkül közlünk:

feol.hu

Nagykanizsa, 2021. november 10. Takács Ibolya nõvér elõkészíti a német-amerikai fejlesztésû Pfizer-BioNTech koronavírus elleni oltóanyagot, a Comirnaty-vakcinát a Kanizsai Dorottya Kórházban Nagykanizsán 2021. november 10-én. MTI/Varga György

Forrás: MTI

Fotó: Varga György

„Megkaptam a 3. oltást, két AstraZeneca után Pfizer lett a mostani. Arra biztatok mindenkit, hogy ha még nem tette meg, feltétlen adassa be a koronavírus elleni védőoltást! Gyakorlatilag korlátlan mennyiségű vakcina áll rendelkezésre, az oltópont kapacitásait bővítettük.

November 22. és november 28. között minden magyar kórház, így a Szent György Kórház is extra erőforrásokat mozgósít annak érdekében, hogy minél többen kaphassák meg a koromavírus elleni védőoltást. Kérem, hogy éljenek a lehetőséggel, minél többen rendelkezünk védettséggel, annál könnyebben, gyorsabban áll helyre az életünk megszokott menete, egyben védelmezzük ezzel a koronavírusnak kiszolgáltatott embertársainkat is.

Fejér megye átoltottsága a felnőtt lakosság körében 70% feletti, ez bőven meghaladja az országos átlagot, köszönöm mindenkinek, aki társadalmilag felelős döntést hozott, és beoltatta magát!

A védőoltás bizonyítottan, drasztikusan csökkenti a komoly covid-19 okozta tünetek kialakulását, védi az egyént, védi a közösséget, védi ezzel a megszokott életünket is. Ne adjuk fel ezt a lehetőséget!”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában