Frissen Fejérből

2021.10.18. 15:00

Tükörképet mutat a grafológia

A szombati napon számos program és kirakodóvásár várta a családokat a Parkerdőben, e programok közül kitűnt a kézíráselemzés Papp Zsuzsanna grafológussal.

Déri Brenda

Forrás: Shutterstock

Vajon mi olvasható ki egy kézírásból? Ezen gondolkoztam, miközben szombat délelőtt az agárdi Parkerdő felé tartottam, hogy egy szakértőtől megtudjam a választ. Tudósítani mentem a helyszínre, néhány kérdést szerettem volna feltenni a hölgynek, illetve kicsit „belesni” a kulisszák mögé, arra azonban nem számítottam, hogy jómagam is részese lehetek az elemzésnek. Amint bemutatkoztam, hogy mi célból jöttem, Zsuzsanna csak annyit felelt: „Rendben, ha már itt van, fogjon papírt és egy tollat, írjon nekem valamit!” Mi mást tehettem volna?

Ameddig szorgosan írtam, a résztvevők engedélyével belehallgattam irományaik elemzésébe. Egészen eddig a napig nem tudtam túl sokat a grafológiáról, de az biztos, hogy kevesebbnek hittem, mint ami. Zsuzsanna a betűkből szó szerint kiolvasta az emberek lelkét, a vágyaikat, az elnyomott álmokat, a személyiségüket. Majd, amikor rám került a sor, a saját bőrömön is megtapasztalhattam, hogy – a szavaival élve – ez nem holmi hókuszpókusz, ez tényleg működik és egy tükröt tart magunk elé. Olyan jellegzetes személyiségjegyeket aggatott rám, melyek egytől egyig megegyeznek a valósággal.

Összességében, habár nem számítottam rá, de maradandó élményt okozott – és ahogy láttam, azoknak az embereknek is, akik részt vettek ezen az elemzésen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában