Frissen Fejérből

2021.09.06. 07:15

Őszeleji piknik a kis szigeten

Szombaton Szedreskerti piknik néven rendeztek egy egész napos, ingyenes rendezvényt a Csónakázó-tó szigetén. A szervezők bábszínházzal, koncertekkel és különböző előadásokkal várták az odaérkezőket.

Déri Brenda

Zene, tánc, ének – volt itt minden!

Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

Úgy tűnik, egy időre visszakaptuk a napsütéses időjárást, mely jobbkor nem is jöhetett volna. Így a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ szervezésében létrejövő piknik nemcsak hangulatos környezetben, de remek időben is fogadhatta a fehérváriakat. A színes programokkal főként a gyerekeknek és a családoknak kedveztek.

Zene, tánc, ének – volt itt minden!
Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

A nap első műsoraként a Pitypang zenekar kápráztatta el a csillogó szemű kis lurkókat, melyet a Los Andinos együttes fellépése követett. Tovább haladva a délutánban a Mesebolt Bábszínház előadására igencsak nagy tömeg alakult ki, akik Lázár Ervin A hazudós egér meséjének egy feldolgozott verzióját adták elő.

Mivel egyik rendezvény sem az igazi táncos előadások nélkül, így itt a Megadance Székesfehérvári Táncszínház Egyesület lépett fel. Végül Farkas Alexandra és Mészáros Kartal, az Operett-Musical Voices Társulat művészei léptek színpadra, majd az operettek után musicalek következtek Mahó Andrea becsatlakozásával. Ezen túl a nap folyamán „Varázslatos Cirkuszi Akadémia” fantázianévvel egy igazán szórakoztató, öt állomáson keresztül tartó elfoglaltsággal készültek a szervezők, mely során a gyerekek kipróbálhattak számos fajátékot is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában