Frissen Fejérből

2021.09.11. 20:00

Nyomozást rendelt el a rendőrség a lepsényi Nikolics Martin ügyében

Újabb fejleményekről adunk hírt Nikolics Martin ügyében: a Székesfehérvári Rendőrkapitányság nyomozást rendelt el.

Déri Brenda

Nikolics Martin nyakmerevítőben fekszik Siófokon

Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

A 12 éves, Lepsényben tanuló Martin törvényes gyámja, Nikolics Vilmosné, aki egyben a gyermek nagymamája, azt állítja, Martin szerdán 14 órakor vissza­indult az iskola ebédlőjébe ebédelni, amikor négy lebukott, idősebb tanuló nekiesett a fiúnak. Elmondása alapján senki nem segített unokájának, a felügyelő pedagógus nem tartózkodott ekkor az épületben.

A nagymama egyből Polgárdiba ment vele az ügyeletre, hogy ellássák sérüléseit, ahonnan azonban beküldték a kórházba. Pénteken sikerült elérnünk a központi orvosi ügyeletet, tőlük azt az információt kaptuk, hogy Martin kórházba utalása szakmailag indokolt volt. Nikolics Vilmosné azt mondja, akkor is és most is jelezte a történteket az iskola vezetőségének, ám a sajnálatnyilvánításon kívül más választ nem kapott. Sőt, a tankerület az ő számára teljesen más információval szolgált.

Nikolics Martin nyakmerevítőben fekszik Siófokon
Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

Csütörtökön próbáltuk felvenni a kapcsolatot az iskola igazgatónőjével, ám ő nem kívánt nyilatkozni, továbbá felkért bennünket az azonnali távozásra. A nagymama feljelentést tett aznap délután a Siófoki Rendőrkapitányságon, innen to­vábbították az ügyet a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságnak, ahonnan pénteken, szeptember 10-én azt a választ kaptuk: a Székesfehérvári Rendőrkapitányság nyomozást rendelt el súlyos testi sértés bűntett kísérlete miatt.

[embed]https://www.feol.hu/kozelet/helyi-kozelet/megvertek-egy-12-eves-lepsenyi-fiut-korhazba-kerult-5263352/[/embed]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában