Frissen Fejérből

2021.09.30. 16:23

Mindennel elkészültek a móri bornapok nyitányára

Szerdán kora délután tartotta a város vezetése soros testületi ülését. A városatyák nem kevesebb mint 24 napirendi pontot tárgyaltak, miközben odakint már kifeszültek a forgalmat elzáró szalagok és épültek a sátrak, borházak.

Palocsai Jenő

Jó hangulatú rendezvénynek ígérkezik idén is a Móri Bornapok

Fotó: FMH-Archív

A város a Móri Bornapok (szeptember 30. – október 3.) rendezésének lázában ég. Szinte valamennyi civil szervezet kiveszi a részét az előkészületekből, akárcsak a lebonyolításból. Többes saját programmal is készülnek közülük. A Móri Borbarát Hölgyek Ezerjó fiút, a Brindisi Szent Lőrinc Borrend borkirálynőt választ. A Móri Írok Képzőművészek Szövetsége kinyitja a Művészbejáró kapuját. A Móri Wekerle Sándor Alapítvány kiállítással készül, míg az Edelweiss Táncegyesület kilenc fellépő csoportot hívott meg, és még folytatható lenne a sor. A szokott módon lesznek könnyűzenei és sportprogramok is a négy napon át tartó rendezvényen.

Jó hangulatú rendezvénynek ígérkezik idén is a Móri Bornapok
Fotó: FMH-Archív

A képviselő-testület most olyan ügyeket tárgyalt, amik a város hétköznapi életét érintették. Ezek között volt a helyi járatok menetrendjének módosítása, ami egybecsengett az utazóközönség igényeivel, így két reggeli járat korábban indul majd, hogy a Székesfehérvárra tartó buszokat elérjék az iskolába és a munkába igyekvők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában