nappali tagozatos hallgatók

2021.08.15. 07:00

Pécsi kollégiumi pályázat

Székesfehérvár önkormányzata a következő tanévben is három székesfehérvári hallgató számára biztosít kollégiumi férőhelyet a pécsi Szántó Kovács János Kollégiumban – írja a város weboldala.

Péter Kinga Fruzsina

Olyan nappali tagozatos hallgatók jelentkezhetnek, akik valamely pécsi felsőoktatási intézmény képzésére iratkoztak be, és kollégiumi felvételi kérelmüket elutasították. A pályázati adatlapon túl az egy háztartásban élők számáról, havi jövedelméről, a testvérek tanulói jogviszonyáról, minden egyéb szociális rászorultságról és a hallgatói jogviszonyról is szükséges hivatalos igazolást csatolni. A pályázati adatlap és mellékletei átvehetők a Polgármesteri Hivatal Városház tér 1–2. szám alatti épületek portáin, előzetes időpont-egyeztetéssel a Hivatal Hatósági Főosztály Ügyfélkapcsolati és Szociális Ellátási Iroda Ügyfélszolgálatán (Kossuth Lajos utca), vagy letölthetők a www.szekesfehervar.hu/szocialis-ellatasi-es-gyermekvedelmi-iroda honlapról.

Jelentkezni postai úton vagy személyesen lehet augusztus 25., szerda este 18 óráig. A pályázatot zárt borítékban kell benyújtani a „Pályázat – Pécsi Szántó Kovács János Kollégiumi Férőhelyre” téma megjelöléssel. Kizárólag a határidőig beérkezett pályázatokat fogadják el, hiánypótlásra nincs lehetőség. A pályázattal kapcsolatosan információt és segítséget nyújtanak Papp Bálint, Soós-Gremsperger Ágnes és Tilhof Anikó ügyintézők a +36-22-537-263; +36-22-537141; +36-22-537-217 vezetékes telefonszámokon, illetve az [email protected] e-mail címen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában