Frissen Fejérből

2021.08.13. 14:00

Karbantartás miatt zárva a fehérvári uszoda

Már javában zajlik a szokásos éves karbantartás a Csitáry G. Emil Uszoda és Strand belső medencéinél.

Baráth Eszter

Az úszók augusztus végéig a strandot használhatják

Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

A Csitáry G. Emil Uszoda és Strand számos profi és hobbi-sportolónak nyújt megfelelő környezetet a rendszeres testmozgáshoz.

Annak érdekében viszont, hogy a körülmények, a beltéri medencék és környezetük állapota továbbra is jó minőségű legyen, a fenntartó nemrégiben megkezdte a rendszeres, évente ismétlődő karbantartási munkák elvégzését.

Az úszók augusztus végéig a strandot használhatják
Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

A sportlétesítmény hivatalos oldalának tájékoztatása szerint a feladatokkal várhatóan augusztus 27-ig végeznek a szakemberek, ezt követően ismét a lakosság rendelkezésére állnak majd a medencék. Ugyanakkor az úszás kedvelőinek addig sem kell mellőzniük a sportolást. Az uszoda zárvatartása alatt a strand továbbra is várja a látogatókat. Az intézmény belső medencéinek megnyitásáig hétköznapokon 5 óra 30 perctől 8 óráig a kinti medencében két pályát biztosítanak az uszodai bérlettel rendelkezőknek. Ez idő alatt úszójegy vásárlására nincsen lehetőség, azok, akik nem rendelkeznek bérlettel, a strandbelépő megvásárlását követően vehetik igénybe az úszómedencét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában