elismerés

2021.08.09. 21:00

Javaslatokat várnak a díjakra

Dunaújvárosban javaslatot tehet a lakosság arra, hogy ki kapja a Szociális Munkáért – Dunaújváros elismerést.

Baráth Eszter

A díj olyan személynek adható, aki a városban a szociális munka területén kiemelkedően tevékenykedett a lakosság szolgálatában. Az elismerés elhunyt személynek is adományozható posztumusz díjként, a halálesetet követő egy éven belül. A javaslatnak tartalmaznia kell az ajánlott személy nevét, elérhetőségét, munkájának általános ismertetését és méltatását, valamint a felterjesztő nevét, aláírását és elérhetőségét.

A dokumentumot szeptember 20-ig kell eljuttatni Pintér Tamás polgármesterhez. Szeptember 30-ig pedig a Dunaújváros Egészségügyéért díjra is várják a jelöltek nevét. Ez az elismerés a város egészségügyi intézményeiben dolgozó orvosnak, közép- és felsőfokú képzettséggel rendelkező egészségügyi dolgozó személynek vagy kollektívának, magángyakorlat részeként egészségügyi feladatokat ellátó orvosnak ítélhető oda. A díj szintén adományozható posztumusz elismerésként.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában