Frissen Fejérből

2021.08.28. 07:05

Ismét sikert aratott a palacsinta Fehérváron

Gyerekek és felnőttek egyaránt örömmel kóstolták az édes finomságokat: nagy sikert aratott a Palacsinta Péntek. Fél óra alatt már körülbelül háromszáz palacsintát kiosztottak a szervezők.

Héjj Vivien

Zsombor anyukájával együtt falatozta a friss palacsintát

Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

Pénteken délelőtt 10 órakor kezdődött a második alkalommal megrendezett Palacsinta Péntek a Vízivárosban. A LISZI Iroda előtt sorra készültek az édes finomságok: lekváros, kakaós és fahéjas. Voltak, akik célirányosan érkeztek a sátrakhoz, ám akadtak olyanok, akik alig akarták elhinni, hogy itt bizony nyugodtan megállhatnak néhány percre, és egy köszönömért cserébe ehetnek egy palacsintát.

Zsombor anyukájával együtt falatozta a friss palacsintát
Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

A gyerekek már méterekkel korábban futólépésben közlekedtek, hogy minél előbb megkóstolhassák a finomságot. Ottjártunkkor úgy tapasztaltuk, a legtöbb kisgyerek a kakaós és a lekváros verziót preferálta.

 

Horváth Miklósné képviselő elmondta, az első fél órában legalább két-háromszáz palacsinta elfogyott, valószínűleg megdöntik a két évvel ezelőtti hétszáz darabos rekordot. A palacsinták kiosztásába Cser-Palkovics András polgármester is bekapcsolódott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában