Frissen Fejérből

2021.08.14. 14:35

Felkavarja a Velencei-tó vizét Flo Rida szombaton – Videón üzent a rajongóknak

A 45. alkalommal megrendezésre kerülő EFOTT fesztiválon nem kisebb embert akasztottak le a szervezők, mint az amerikai rap szupersztárt, Flo Ridát.

feol.hu

Közönség Rita Ora albán származású brit énekesnõ koncertjén az Egyetemisták és Fõiskolások Országos Turisztikai Találkozóján (EFOTT) Velencén 2019. július 12-én.

Forrás: MTI

Fotó: Bodnár Boglárka

A fesztivál utolsó napján olyan hazai sztárok fellépésein bulizhatunk a nyár végéhez közeledve, mint a Follow The Flow vagy a Majka&Curtis. Velük párhuzamosan többek között ott lesz Szabó Balázs Bandája, de a Péterfy Bori & Love Band is minden bizonnyal okot ad a tombolásra a közönségnek. Az igazán táncoslábúak sem maradnak ki a jóból, Kis Grófo és Dévényi Tibi bácsi szolgáltatják a talpalávalót, majd egészen hajnalig rophatják a fiatalok a Necc Partyra.

Kétségkívül azonban az egyik fő attrakció Flo Rida lesz. A csütörtöki nap már vonultatott fel külföldi előadót a fesztivál és valami fergetegesre sikeredett az este! Erről korábban ITT írtunk. A rapper óriásnál sem számíthatunk kisebb lelkesedésre, ő maga is alig várja már, hogy feléphessen magyar rajongói előtt. Még egy rövid videóban üzent is nekik:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában