Szombatig

2021.07.29. 15:00

Tanszeradomány-gyűjtés Fehérváron

Még e hét szombatig, vagyis július 31-ig lehet csatlakozni ahhoz a jótékonysági tanszergyűjtéshez, amelyet a székesfehérvári Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtár Egyesület hirdetett az Alba Bástya Család- és Gyermekjóléti Központtal együttműködve, a rászoruló családok javára.

FMH

Új, illetve jó állapotú tanszereket várnak – az iskolatáskáktól a színes ceruzákon, írószereken, füzeteken át a számológépekig, uzsonnásdobozokig, kulacsokig minden eszköz fontos támogatást jelent. Az eddigi tapasztalatok szerint alapvetően magánszemélyek adományoznak, de csatlakozhatnak cégek, vállalatok is a kezdeményezéshez. A tanszereket szervezők a Gárdonyi Géza Művelődési Házban gyűjtik a Sóstó ltp. 1. szám alatt, hétfőtől szerdáig 8–17 óra, csütörtökön 8–19 óra, pénteken 8–16 óra, szombaton pedig 10–14 óra között. Az adományokat ezen fel ül július 30., péntekig az Adypapír Papírboltban is le lehet adni (Ady Endre utca 2.), illetve itt utalványok vásárlásával is lehet segíteni. Végül pedig, jó tudni, hogy a Maroshegyi Irkafirkában (Balatoni út 44–46.) is folyik a gyűjtés a Gárdonyi Géza Művelődési Ház felhívására. A téma iránt érdeklődők további kérdéseiket elektronikus levélben küldhetik el az [email protected] címre, illetve informálódhatnak szóban is a 06-22-501-161-es vezetékes telefonszámon.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában