Frissen Fejérből

2021.06.23. 13:00

Karórát kaptak az alapi végzősök, két fontos évszámmal

A kedves kezdeményezés példaértékű: az önkormányzat karórát ajándékozott a ballagó végzős diákoknak – emlékezzenek a nevezetes dátumra, amikor az alapi iskola padjait koptatták.

V. Varga József

A gyerekek által készített festménnyel Szalai János Milán polgármester

Fotó: Önkormányzat

Az önkormányzat rendhagyó gesztussal köszönt el a ballagó végzősöktől. Mivel a vírushelyzet az utolsó másfél évüket teljesen tönkretette, a falu polgármestere, Szalai János Milán úgy gondolta, hogy egy számukra hasznos és maradandó ajándékkal lepik meg őket.

A gyerekek által készített festménnyel Szalai János Milán polgármester
Fotó: Önkormányzat

Az utolsó osztályfőnöki órán a faluvezető és a képviselő-testület tagjai is részt vettek, egy csokitortát készítettek a gyerekeknek az osztályképpel, és valamennyi lánynak és fiúnak egy-egy karórát adtak át, amelynek számlapján az alapi iskola fotója látható, és a nevezetes dátum: 2013–2021. A gyermekek és az osztályfőnökük (akit szintén megajándékozott a testület egy karórával) szinte a könnyekig meghatódott, de a ballagó nyolcadikosok is készültek: megköszönve az önkormányzat által nyújtott sok-sok támogatást, egy általuk készített festményt adtak át a polgármesternek, a grémiumnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában