Frissen Fejérből

2021.06.03. 16:07

Cser-Palkovics nem hagyja félbe

Cser-Palkovics András polgármester csütörtökön bejelentette, nem vesz részt a jövő évi országgyűlési választásokon, nem hagyja félbe szolgálatát Székesfehérváron.

Majer Tamás

Cser-Palkovics András engedélyezte királyaink csontjainak vizsgálatát

Forrás: MTI

Fotó: Bodnár Boglárka

Kifejtette, mióta polgármester, minden országos választás előtt felmerül a helyi közbeszédben, hogy ő indul-e parlamenti székért, várja-e őt országos tisztség. Mint mondta, ez érthető, hiszen 2014-ig jelen volt az országos politika frontvonalában.

– Egész más szolgálat polgármesternek lenni, és más munka országos pártpolitikában csatázni – fogalmazott, majd a veszélyes jelzővel jellemezte azon politikusok viselkedését, akik csupán ambíciójuk, politikai karrierjük eszközeként tekintenek az önkormányzatiságra.

Ismert, Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere homlokegyenest más döntést jelentett be nemrég. Ő ringbe száll az országgyűlési választások ellenzéki „selejtezőjén”, vagyis mint miniszterelnökjelölt elindul az ellenzéki előválasztáson.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában