Frissen Fejérből

2021.05.03. 13:51

Nyílt napra várja az érdeklődőket a Budapesti Corvinus Egyetem Székesfehérvári Campusa

A Budapesti Corvinus Egyetem Székesfehérvári Campusa a duális képzésre fókuszálva szervez nyílt napot.

Tihanyi Tamás

A Budapesti Corvinus Egyetem Székesfehérvári Campusának képzéseire összesen 451 jelentkezés érkezett. Legtöbben a gazdálkodási és menedzsment szakot választották – alátámasztva az országos tendenciát

Fotó: Fehér Gábor (Fejér Megyei Hírlap-archív)

Május 7-én, pénteken 13 órától 14 óra 30-ig várják a virtuális térben azokat a fiatalokat, akik érdeklődnek az oktatási intézmény duális képzései iránt. Először Mezőszentgyörgyi Dávid akadémiai ügyekért felelős rektori megbízott mutatja be a duális képzési formát, majd Horváth Béla igazgató beszél a campusról. A továbbiakban az Emerson Process Management Kft. részéről Szabó Ágnes és Fekete Melinda szól a leendő hallgatókhoz, majd kvízjáték következik, mielőtt a virtuális látogatók feltehetik kérdéseiket. A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, amit az érdeklődők megtehetnek az intézmény honlapján és a közösségi média felületein, a résztvevőket értékes nyeremények várják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában