Frissen Fejérből

2021.05.03. 14:03

Május 17-től személyesen várja ügyfeleit a Depónia

Hétfőtől lesz mód újra személyes ügyintézésre a Depónia Sörház téri ügyfélszolgálatán.

ÖKK, Depónia

Fotó: Depónia Facebook

A Sörház tér 3. alatt lévő ügyfélszolgálat nyitvatartási rendje szerint hétfőn 13-16, szerdán 7-19, csütörtökön 8-12 óra között várják az ügyfeleket, kedden és pénteken zárva tartanak. A szelektív kukák átvételére – a régi edény beszállításával, személyigazolvány és lakcímkártya bemutatásával – április 30-a óta hétfőn 13-16, szerdán 7-16 és csütörtökön 8-12 óra között van lehetőség.

Mint azt hivatalos honlapjukon írják, a fenti nyitvatartás NEM VONATKOZIK a szelektív kukák cseréjének átvételére. Arra – a régi edény beszállításával, személyigazolvány és lakcímkártya bemutatásával – április 30-a óta hétfőn 13-16, szerdán 7-16 és csütörtökön 8-12 óra között van lehetőség.

Mostanáig a város legtöbb területén sor került a szelektív hulladékgyűjtők cseréjére a székesfehérvári családi házas övezetekben. Öreghegy több utcájában és Maroshegy egy részén május 31-ig folytatják a régi gyűjtőedények elszállítását, az újak elhelyezését: ezért kérik az érintett lakókat, hogy a szelektív hulladékgyűjtési napokon hagyják kint a kukákat a közterületen – olvasható az ÖKK oldalán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában