rendületlenül

2021.05.15. 18:55

Bővült a Vérlovagok csapata

Tavaly ősszel szó volt arról, hogy bővítenék a Vérlovagok csapatát annak érdekében, hogy minél nagyobb területen láthassák el ezt az önkéntes szolgálatot. Mint azt az alapítvány elnöke vázolta, mintegy kétszázan jelentkeztek.

Molnár Emese

Buch Tibor, Erdélyi Krisztián, Pribil Sándor, Esztocsák Sándor és Sárvári Zsolt

Fotó: Vérlovagok

Tavaly novemberben írtunk egy bemutatkozót a csapatról, a cikkben Pribil Sándor beszélt nekünk a kezdeményezésről. Sokan ismerik őt Dunaújvárosban, ő a Magyar Mentőszolgálat Alapítvány elnöke, amely a helyi hajléktalan-ellátási feladatokat végzi. Szabadidejében imád motorozni és ez adta az önkéntes szolgálat ötletét, úgymond összekötve a kellemest a hasznossal: az Országos Vér­ellátó Szervezettel együttműködve sürgősségi vérszállítással segítenek a kórházaknak. Sárvári Zsolt, Esztocsák Sándor vezetéstechnikai instruktorok, Buch Tibor színművész, Erdélyi Krisztián, az Ossian zenekar basszusgitárosa és Pribil Sándor együtt alkotja a Vérlovagokat.

Tavaly ősszel szó volt arról, hogy bővítenék a Vérlovagok csapatát annak érdekében, hogy minél nagyobb területen láthassák el ezt az önkéntes szolgálatot. Mint azt az alapítvány elnöke vázolta, mintegy kétszázan jelentkeztek – írja a duol.hu oldal. Első körben tíz személyt választottak ki, így a pécsi és a debreceni régiót tudják erősíteni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában