Frissen Fejérből

2021.04.16. 19:39

Fehér dobozos furgonból szólítanak le kislányokat Pázmándon

Több esetről is érkezett bejelentés a faluban.

Feol.hu

Zámoly egy nagyvárosnál jóval kisebb és zártabb közösség, ám úgy tűnik, ez sem tartotta vissza azt a férfit, aki az elmúlt időszakban többször is egyedül sétáló, kocogó lányokat, nőket szólított le autójából a faluban, miközben lépésben követte őket a kocsijával. Erre egy helyi édesanya hívta fel a falu lakóinak a figyelmét, így derült ki, hogy már többekkel is előfordult sajnos hasonló eset. Az ügyet természetesen jelentették a rendőrségen is, s azóta kiderült, vélhetően ugyanez a férfi Bodajkon és Móron is próbálkozott. Szerencsére egyik eset sem fajult erőszakoskodásig – a férfi beérte annyival, hogy szóban zaklatta a kiszemelt nőket. Vajon nem lehet semmit tenni ellene?

Fotó: illusztráció: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

Minderről a Pázmándi Élet nevű közösségi oldal számol be, ahol azt is leírták, két 30-40 év körüli munkásruhába öltözött férfi szállt ki a járműből és egy udvaron játszó kislányt kérdezgettek arról, édesanyja otthon van-e. Mikor a kislány elindult az anyukájának szólni, azonnal elhajtottak.

Kérik, hogy aki bármilyen információval rendelkezik a furgonról, jelezzen a polgármesternek vagy Erdő Bélának.

A rendőrségnek és a körzeti megbízottnak természetesen azonnal jelezték az esetet – olvasható a poszt zárásaként.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában