Koronavírus Fejérben

2021.03.31. 07:45

Jó ütemben halad az oltás Zichyújfaluban

A kistelepülés önkormányzata gyakran ad tájékoztatást a lakosok felé a koronavírus-járvány őket is érintő helyzetéről, s most is hasonlóképpen tesznek – kérik a lakosokat, hogy regisztráljanak az oltásra.

Korondy Tamás

A helyi polgárőrautó rengeteget segít abban, hogy nőjön a településen az átoltottság

Fotó: önkormányzat

A helyi önkormányzat tájékoztatása szerint a polgárőr autó szinte mindennap szolgálatban van, naponta többször is fordul, hogy oltópontra juttasson el zichyújfalui lakosokat, emellett a családtagok is kiveszik részüket abban, hogy település idős lakói eljussanak az oltásra.

– Reményeink szerint hamarosan megkezdődhet a 60 év alatti regisztrált betegek folyamatos oltása is. A doktor úrral közösen arra kérünk és biztatunk minden 18 év feletti zichyújfalui lakost, hogy regisztráljon. – fogalmazott Füzesiné Kolonics Ilona.

A helyi polgárőrautó rengeteget segít abban, hogy nőjön a településen az átoltottság
Fotó: önkormányzat

A polgármester asszony hozzátette, Zichyújfaluban több mint 120 fő kapta már meg a védőoltást, ők mindannyian jól vannak.

– Sajnos azonban a betegség egyre nagyobb számban és egyre súlyosabb formában van jelen településünkön is, ezért is nagyon fontos, hogy a védőoltáshoz minél nagyobb számban jussunk hozzá. A betegség sajnos nem válogat idős és fiatal között, ezért fontos, hogy minden korosztály regisztráljon. Az egészség megőrzése mellett mindenki szeretne már biztonságban élni és visszatérni régi életéhez. Akinek az oltással kapcsolatosan kérdése, kérése van, e-mailben jelezze felénk a [email protected] címen vagy telefonon a 06-22/570-088-as telefonszámon. – jelezte a segítségnyújtást a vezető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában