Új járművekkel

2020.12.23. 07:05

Három autó érkezett a rendőrökhöz

Három új járművet adott át kedden Varga Péter rendőr dandártábornok, Fejér megye rendőr-főkapitánya.

Baráth Eszter

Bővült az állomány – nem emberrel, eszközzel!

Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

Varga Péter kiemelte, egy főkapitány életében a legpozitívabb pillanatok azok, amikor valami új kerülhet az állomány birtokába. A mai gépjárműátadás is ilyen pillanat volt: az autókat az Országos Rendőr-főkapitányság bocsátotta rendelkezésükre. A főkapitány hozzátette: az új járművek között csapatszolgálati kisbusz is található, mellyel megfelelő színvonalon el tudják látni azokat a feladatokat, amelyek nagyobb létszámmozgást igényelnek. A két csapatszállító mikrobusz Székesfehérváron segíti a szolgálatot, a harmadik szolgálati gépjármű pedig Bicskén áll majd munkába.

Bővült az állomány – nem emberrel, eszközzel!
Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

A járművek korszerűek, minden olyan biztonsági és kényelmi berendezés megtalálható bennük, melyek tovább segítik a rendőrség feladatainak ellátását. Az állomány nevében három rendőr vette át az új járművek kulcsait.

 

Varga Péter azt kérte, a munkák során vigyázzanak az autókra, de legfőképpen sikeres, balesetmentes szolgálatot kívánt. A kulcsokat átadva gratulált a gépjárművekhez a megyei rendőr-főkapitányság állományának.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában