Jelölésre fel!

2020.12.03. 07:10

Csákvár Ifjúsági Díja: ki legyen a következő díjazott?

A Csákvár Ifjúsági Díja cím átadására 2021 januárjában, a magyar kultúra napi ünnepségen kerül sor. Várják a csákváriak javaslatait a díjazott személyére vonatkozóan.

Borsányi Bea

Illés Szabolcs csákváriként lett polgármester, jól tudja, min kell javítani és milyen lehetőségek vannak a városban

Fotó: FMH Archív

Az elismerő cím alapításával és adományozásával az önkormányzat elismerését fejezi ki azoknak, akik a tanulás, a sport- és szabadidős programok kulturált, hasznos eltöltése terén kimagasló eredményeket értek el, s e teljesítményükkel Csákvár város jó hírét öregbítették, és követendő példát állítottak a jövő generációk számára. Az elismerő címből évente legfeljebb kettőt adományoznak. A díjban 25. életévét be nem töltött csákvári lakos, illetve olyan csákvári csoport részesíthető, melynek tagjai 30 évnél fiatalabbak. A cím odaítéléséről a képviselő-testület dönt, a díjazott személyére bárki javaslatot tehet.

A város lakóinak javaslatait írásban Illés Szabolcs polgármesternek címezve 2020. december 31-én 12 óráig várják személyesen, vagy postai úton a Csákvári Közös Önkormányzati Hivatal címére, illetve elektronikus úton a [email protected] e-mail-címre elküldve.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában