Tészta, liszt és tej is kerül a csomagba

2020.12.09. 07:30

Adni mindig jó – Tartós élelmiszereket adott át az Alba Bástya Család- és Gyermekjóléti Központnak a Fidesz

Az adományozás egész évben kiemelten fontos a Fidesz frakció számára, így természetesen a karácsonyi időszak sem telhet el jótékonyság nélkül. Tartós élelmiszerekkel segítik a rászoruló családokat.

Héjj Vivien

Az adományozás fontosságára hívják fel a figyelmet

Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

Az adományozás fontosságára szeretné felhívni a figyelmet a szervezet, amely ez alkalommal tartós élelmiszerekkel segítette az Alba Bástya Család- és Gyermekjóléti Központ munkáját.

– A központ az év minden hetében nagy hangsúlyt fektet az adományközvetítési tevékenységére. Ez az év általános időszakában inkább a tartós élelmiszerekben merül ki, nagyon kis részben foglalkozunk ruhaadományokkal. A karácsonyi, illetve az adventi időszakban mind a játékok, mind pedig az édességek gyűjtésével és adományozásával is foglalkozunk. A járványhelyzet miatt azonban az ilyenkor szokásosnál nagyobb hangsúlyt fektetünk a tartós élelmiszerek családokhoz való eljuttatására – mondta az adomány átadásakor Tisztl Henrik, az Alba Bástya Család- és Gyermekjóléti Központ vezetője, aki hozzátette, az intézmény éves szinten mintegy háromezer családdal tartja a kapcsolatot Székesfehérváron és a járás további 24 településén.

Az adományozás fontosságára hívják fel a figyelmet
Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

A Fidesz frakció székesfehérvári szervezete már hosszú évek óta rendszeresen segíti a központ munkáját. Jelen esetben tartós élelmiszereket adományoztak.

– Az idei évben is, mint minden évben a Fidesz frakciója több intézményt és civil szervezetet látogat meg karácsony alkalmából. Mindig előre megkérdezzük, hogy mire van szüksége a szervezeteknek, intézményeknek. Nem csak karácsony alkalmával, hanem egész évben arra törekszünk, hogy segítsük azokat, akiknek erre szükségük van és mindenkit buzdítunk arra, hogy ha teheti, keresse fel ezeket a szervezeteket. – fogalmazott Molnár Tamás, a frakció elnöke.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában