az egész megyében

2020.11.29. 07:20

Meglepetéscsomagokat vár Andi bohóc

A piros orrú Andi bohóc és segítői ismét mikulás csomagokat várnak a gyűjtőpontokon, hogy a meglepetéseket rászorulókhoz juttathassák el.

Bokros Judit

A fotó a csomagok tavalyi osztásán készült

Fotó: szervezők

A jó szándékú emberek főleg édességet, nem romlandó apróságokat rakhatnak a mikulás csomagokba, amelyeket Andi bohóc személyesen néz majd át. Ezután segítőinek és a támogatóknak köszönhetően megint ellátogatnak azokhoz a családokhoz, nehéz sorsú emberekhez, akiknél bizony elkél a segítség. Fogyatékosokat gondozó otthonokba is mennek. Ezúttal viszont a járványügyi helyzet miatt nem mennek be sehová, csupán átadják a csomagokat, amelyeket az intézményekben fertőtlenítenek és 72 órán át tárolnak, mielőtt kiosztják őket.

A fotó a csomagok tavalyi osztásán készült
Fotó: szervezők

A szervezők arra kérnek mindenkit: aki teheti, támogassa őket december 6-ig egy-egy mikulás csomag felajánlásával. A gyűjtőpontokat a Facebook „Újra segíthetsz egy mikuláscsomaggal” csoport adatlapján tekinthetik meg az adományozók.

Andi bohócot is lehet keresni a 06-30-359-8965-ös telefonszámon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában