Hála nekik!

2020.11.16. 09:59

Bajbajutott kerekesszékesen segítettek Dunaújvárosban a Vérlovagok (videó)

Szinte nem telik el úgy hét, hogy az önkéntes alapon működő sürgősségi vérszállító csapat ne adna hírt Fejér megyei történésekről.

Feol.hu

Forrás: Youtube

Nemrégiben portálunk felületén is bemutattuk a Vérlovagokat, akik életüket nem kímélve dolgoznak nap, mint nap azon, hogy a megfelelő vérszállítmányokot motoron eljuttassák az ország különböző pontjaira.

Legújabb videójukban azt láthatjuk, ahogy motorozás közben Pribil Sándor észrevesz egy embert, aki felborult kerekesszékével, és a járdán fekszik. Természetesen azonnal a segítségére siettek, így emberségből ismét jelesre vizsgáztak. Példaértékű a tagok viselkedése!

Kapcsolódó cikkek:

[embed]https://www.feol.hu/kozelet/helyi-kozelet/amint-riasztast-kapnak-viszik-is-a-verkeszitmenyt-4424431/[/embed]

[embed]https://www.feol.hu/eletstilus/helyi-eletstilus/nyolcvanket-eves-urnak-hoztak-eletmento-vert-fehervarra-a-verlovagok-video-4423036/[/embed]

[embed]https://www.feol.hu/eletstilus/helyi-eletstilus/fejer-megyen-keresztul-is-szaguldott-egy-verlovag-egy-ket-honapos-csecsemo-verevel-veszprembe-4393360/[/embed]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában