optikai felhordó hálózat

2020.10.21. 07:05

Munkavégzés zajlik több szabadbattyáni utcában

A meglévő digitális hálózatok összekötéséhez, az üzembiztos és nagy sebességű üzemeltetéshez szükségessé vált az optikai felhordó hálózat kialakítása – tájékoztatta levélben a szabadbattyáni lakosságot Szabó Ildikó polgármester.

V. Varga József

A munkálatok a település belterületét több ponton is érintik: Lajostelepi út és Jókai utca (fúrással keresztezve a Sárvíz csatornát), 7-es főút és Sárvíz-malomcsatorna (fúrással keresztezve a főutat, a csatornát), Iskola utca és Csíkvár tér (fúrással keresztezve a Széchenyi utcát), Árpád utca (kötéspont létesítése a művelődési ház mögötti fejállomással), Telek utca, Rózsa utca és végül Kossuth utca.

A munkavégzés, mint megtudtuk, már megkezdődött, az önkormányzat pedig arra kéri a lakosságot, különösen az érintett területeken lakókat, hogy fokozott figyelemmel és óvatossággal közlekedjenek a beruházási munkaterületeken. A kivitelező a szükséges engedélyekkel rendelkezik mind a munkák, mind a munkát végzők tekintetében.

Vezető képünk illusztráció!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában