pályaorientációs kötet

2020.09.18. 08:00

Pályára állítják az elsősöket is Fehérváron

A legkisebb kisiskolásoknak szánva, az ő nyelvükön, színes gyerekrajzokkal illusztrálva érkezik hamarosan a helyi iskolákba a Székesfehérvári Szakképzési Centrum legújabb pályaorientációs kötete, a Pályára fel!.

S. Töttő Rita

Fűrész István a legújabb pályaorientációs kötettel

Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

Elsőtől hatodik osztályig ajánlja a Székesfehérvári Szakképzési Centrum azt az új kiadványt, mellyel játékos, verses, mondókás formában igyekeznek segíteni a gyerekeknek a pályaorientációban: a Pályára fel! című kötetet csütörtökön mutatta be Fűrész István pályaorientációs tanácsadó a Széchenyi István Műszaki Technikumban.

Fűrész István a legújabb pályaorientációs kötettel
Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

A sorozat harmadik kötete ez, amellyel a centrum pályatanácsadói különdíjat nyert a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal Euroguidance pályázatán. A kiadvány a legfiatalabbakhoz szó, mondta el a bemutatón a szerző, pályaismereti mondókákat, verseket tartalmaz, melyeket a Munkácsy Mihály Általános Iskola és a Tóvárosi Általános Iskola tanulói illusztráltak. A Székesfehérvári Tankerülettel való együttműködésnek köszönhetően minden általános iskolába eljut a kötet az ősz folyamán – ígérte Fűrész István.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában