Jótékonyság

2020.07.28. 07:10

Hajnalig tartó bál, ezúttal a fehérvárcsurgói tűzoltókért

Fontos feladatot látnak el az önkéntes tűzoltók (ÖTE), cserébe ők is számíthatnak a település, illetve a lakosság támogatására.

Palocsai Jenő

Hajnali háromig tartott a mulatság

Fotó: ÖTE

Jótékonysági bált tartottak Fehérvárcsurgón a helyi sportpályán, ahol szabad téren, de fedett helyen szórakozhattak kicsik és nagyok. A bál fő szervezője, az ÖTE elnöke, Rigó Dávid elmondta:

– Nagy segítséget nyújtott a tombolafelajánlások kezelésében és kivitelezésében Kerekes Anikó ifjúsági vezető, de az egyesületi tagok is alaposan kivették a részüket a pakolásból.

A jótékonysági bál kedvezményezettje maga az ÖTE volt, ám a befolyt összeget nem a működésre kívánják fordítani, hanem sokkal nagyobb célok vezérlik őket.

Hajnali háromig tartott a mulatság
Fotó: ÖTE

Az elnök úgy fogalmazott: – Az egyesületünk célja egy modernebb beavatkozó fecskendő, vagyis tűzoltóautó beszerzése. Ha sikerül, fontos percekkel rövidülhet le a vonulások időtartama, márpedig az élet és a vagyonmentés során még a másodpercek is számítanak.

A hajnalig tartó eseményen a százötvenet is meghaladta a vendégek száma, sok magánszemély, vállalkozó segített tombolafelajánlásokkal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában