visszahozzák a pezsgést a város életébe

2020.06.19. 13:58

Meglepetés programmal készülnek Fehérvár művészei szombat délután

Cser-Palkovics András közösségi oldalán mondott köszönetet minden székesfehérvári polgárnak a járványhelyzet alatt tanúsított összefogásért.

feol.hu

Cser-Palkovics András 2010 óta vezeti Fehérvárt Fotós: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

Fotó: gaborfeherphoto

Kedves Fehérváriak! Bár a három, veszélyhelyzetben eltöltött hónapban rengeteg aggodalom, bizonytalanság és gond terhelte városunkat, a járványhelyzetnek volt egy vitathatatlanul pozitív és megható oldala is: a hihetetlen összefogás, melyet a közösségünk tanúsított a vészterhes időkben – kezdte posztjában Székesfehérvár polgármestere, majd kifejtette, mennyire hálás ezért a sokrétű és széleskörű összefogásért.

Mint bejegyzésében olvasható, az adományozók összesen több mint 100 millió forintott gyűjtöttek össze a város számára a koronavírus elleni védekezéshez. Önkéntes munkára 553 helyi lakos jelentkezett. Tárgyi felajánlásokból sem volt hiány, több mint 80 jelentős, esetenként soktízmillió forint értékben érkeztek.

Köszönet illet minden fehérvári polgárt és szervezetet, aki ereje szerint segítette városunkat a koronavírus elleni harcban! – üzeni Cser-Palkovics András.

A polgármester egy meglepetés programra is felhívja a figyelmet. Szombat délután 17-20 óra között a város művészei hozzák majd vissza a megszokott nyári életet a megyeszékhely szívébe. Legyen ez tehát az újrainduló pezsgés, Székesfehérvár visszatérő hangulata mindannyiunk, a közös százezres csapat ajándéka egy sikeres küzdelem után – invitál soraival mindenkit sok szeretettel a polgármester.

„Hálás vagyok Önöknek ezért a három hónapért, hálás vagyok minden fehérvárinak az összefogásért!”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában