Márkatalálkozó és némi botsuhintás

2020.06.23. 16:30

Autókedvelők és horgászok találkozhattak Dégen

Az, hogy valaki kedveli az autókat és szeret horgászni, nem zárja ki egymást. A két hobbinak egyszerre hódolhattak Dégen a tópartra látogatók.

Szanyi-Nagy Judit

A díjátadót (képünkön) megelőzően dudálással zárták a horgászversenyt

Fotó: Gábor Evelin Bernadett

Az Álmok tava horgásztó és környéke adta az ez évi első autós márkatalálkozó helyszínét. Rózsa Attila tulajdonostól tudjuk (mellette Theisz Judit és Takács Csaba segédkeztek a helyszínen): horgászattal egybekötött esemény volt a mostani, így igyekeztek különlegesebbé tenni az alkalmat.

A piknikhangulatot saját készítésű sütemények és a kávé garantálta, ekképpen diskurálhattak egymással a pihenni vágyók. Odébb egy bográcsban gulyás fortyogott, ez később mindenki étvágyát csillapította. Mindeközben pedig az autók szerelmesei megoszthatták egymással tapasztalataikat saját gépjárműveikkel kapcsolatban, valamint általánosságban útmutatót adtak egymásnak a szerelési lehetőségekről.

A díjátadót (képünkön) megelőzően dudálással zárták a horgászversenyt
Fotó: Gábor Evelin Bernadett

A minőségi időtöltés részeként a gyermekek fogócskáztak, bújócskáztak, aki pedig a tó adottságait is ki akarta használni, pecabotot ragadhatott, úgy tölthetett el kellemes perceket a parton. A horgászversenyt stílszerűen autódudával indították és zárták. Mint értesültünk: a Ford Focus Rajongók Klubja által szervezett találkozók célja egy olyan közösség megteremtése, ahol a márka kedvelői nemcsak egyedül, de akár családtagjaikkal közösen hódolhatnak szenvedélyüknek. Immár 2017 óta, lehetőség szerint minden alkalommal más helyszínen. S az sem mellékes: a szervezőgárda kabalája Lili, a Veszprémi

Állatkert borjúfókája – őt folyamatosan támogatják a rendezvényeknek köszönhetően is.

A családi nap díjátadóval és közös fotózkodással zárult. Sajnos az egyre gyűlő fellegek azt hozták, amit ígértek: ugyan a vihar miatt a hagyományos „gurulás” elmaradt, a résztvevők így is egy kellemes napot tölthettek el a tóparton.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában