Május 29-én

2020.05.27. 07:30

Vízhiány várható Gárdonyban, a Béri Balog Ádám utcában

Gárdonyban a Béri Balog Ádám utcában május 29-én, pénteken az ivóvízhálózaton fejlesztési munkálatokat végeznek.

feol.hu

A munkavégzés következtében az ivóvízhálózaton szolgáltatott ivóvíz átmenetileg korlátozásra kerül, ezért vízhiány várható.Az érintett területen az ivóvízellátást tartályos ivóvízszállítással biztosítják – írja hivatalos közösségi oldalán Gárdony.

A tartályos ivóvíz igényüket a DRV INFO vonalon legyenek szívesek bejelenteni!

A munkavégzés következtében az ivóvízhálózaton szolgáltatott ivóvíz átmenetileg opálossá, zavarossá, levegőssé válhat. A szolgáltatott ivóvíz egyéb paramétereiben semminemű változás nem következik be, továbbra is a szabványoknak megfelelő.

A DRV Zrt. kiemelten kezeli a szolgáltatott ivóvíz minőségét, amelynek fenntartásához az ivóvíz vezetékek karbantartása, javítása, mosatása, fertőtlenítése is hozzájárul. Az ezzel járó esetleges kényelmetlenségekért kérik szíves megértésüket, amelyet ezúton is tisztelettel köszönnek.

További információ a Hibafelvevő szolgálatnál kérhető a DRV INFO Vonalon, a 06 80 240 240-es telefonszám 1-es menüpontjának hívásával.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában