összegzés

2020.03.02. 15:45

Koronavírus, áruházi árukészlet, késelés – Ezek érdekelték olvasóinkat a múlt héten

Összegyűjtöttük, hogy melyik cikkek foglalkoztatták olvasóinkat a leginkább az elmúlt héten.

feol.hu

Forrás: Shutterstock

1. A koronavírussal kapcsolatban adott ki lakossági tájékoztatót Székesfehérvár polgármestere

Bár hatóságilag nem az önkormányzat az illetékes, hanem a Kormányhivatal népegészségügyi szakembereinek hatáskörébe tartozik a koronavírussal kapcsolatos tájékoztatás és intézkedéssorozat, ám az elmúlt napokban beérkezett lakossági megkeresések kapcsán Székesfehérvár polgármestereként szükségesnek érzem, hogy az alábbi lakossági tájékoztatót közzétegyük – kezdte közleményében Cser-Palkovics András. A teljes cikkért kattintson IDE!

2. Több éven át kábítószert termesztett otthon egy Fejér megyei házaspár

A rendőrök 2019. február 6. napján a férfi és élettársa lakóhelyén jelentős mennyiségű kábítószert foglaltak le. A férfi által termesztett kábítószerből élettársa rendszeresen teát főzött magának, azonban a nő a kábítószer termesztésében nem vett részt.

3. Változik a forgalmi rend a Szent György Kórház környékén

A módosítás egy tavaly év végi lakossági fórumon került meghatározásra a jelenlévőkkel közösen, és a bevezetést követő két-három hónap elteltével kiértékelik az intézkedés hatásait.

4. Lisztből, szájmaszkból spájzolunk? Mi a helyzet Fehérváron?

Bár egyes tartós élelmiszerek iránt megnőtt a kereslet, nem kell áruhiányra számítani, és indokolatlan a lakossági felhalmozás – közölte az Országos Kereskedelmi Szövetség. A legnagyobb kereskedelmi láncokat tömörítő szövetség kiemelte: néhány esetben előfordulhat, hogy egy-egy rövidebb időszakban egy-egy áruházban bizonyos tartós élelmiszerek feltöltési üteme nem tudja követni a megnövekedett keresletet, de az áruházakban az árukészlet stabilan rendelkezésre áll, a polcok feltöltése folyamatos.

Utánajártunk, mi a helyzet Székesfehérváron. A teljes cikkért, kattintson IDE!

Fotó: Pixabay.com

5. Gyilkossági kísérlet Nagykarácsonyban – A földön fekve találtak rá a vérző nőre

Nagykarácsonyban, közterületen találtak rá egy földön fekvő, mellkasán szúrt sérülések miatt erősen vérző nőre 2020. február 29-én 13 óra 40 perc körül.

Friss hír: Beismerte tettét a nagykarácsonyi késelő

6. Gólyahír: velük gyarapodott Fejér megye az elmúlt napokban

Kevés örömtelibb esemény történhet az ember életében, minthogy gyermeke születik. Minden kis csöppséggel egy új élet indul, a feol.hu pedig szeretné ezeket a felejthetetlen pillanatokat megosztani olvasóival.

Fotó: Pixabay.com

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában