Tájékoztatás

2020.03.21. 07:55

Felfüggeszti a Fejér Megyei Hírlap öt színes mellékletének kiadását

Az elmúlt időszakban Kiadónk számos olyan intézkedést hozott, amely a koronavírus-járvány továbbterjedésének megfékezését szolgálja mind olvasóink, ügyfeleink és munkatársaink védelmében.

Mediaworks

A kialakult helyzetre reagálva azért, hogy a Fejér Megyei Hírlap megjelenése továbbra is minden előfi zető számára biztosított legyen, a járvány idejére a Kiadó 2020. március 23-tól felfüggeszti a Fejér Megyei Hírlap öt színes mellékletének, az Otthon vagyok, a Jól vagyok, a Népsport, az Úton vagyok és a Mindmegette kiadását. Az olvasói visszajelzések alapján a két legnépszerűbb magazin, a Rejtvény és a TVműsor.hu megjelenésében nem lesz változás. A Fejér Megyei Hírlapon keresztül az elkövetkezendő időszakban is elsődleges feladatunknak tekintjük az alapos, korrekt tájékoztatást, illetve igyekszünk hasznos iránymutatással szol gálni a koronavírus-fertőzés kockázatának csökkentésére. Ne feledje, hogy pár óvintézkedéssel Ön is hozzájárulhat a pozitív változáshoz. Ha a fent leírtakkal kapcsolatban további kérdése lenne, kérjük, forduljon bizalommal kollégáinkhoz a +36-94-999120-as telefonszámon. Megértését ezúton is megköszönve: Mediaworks Hungary Zrt. Amennyiben megteheti, maradjon otthon Ön is! Vigyázzunk egymásra!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában