alacsonyabb termelés

2020.03.25. 07:05

Átmenetileg leáll a Hydro?

Egy olvasónk, állítva, hogy az a Hydro Extrusion Hungary Kft. belső levelezéséből származik, az alábbi szöveget küldte el lapunknak.

Sági Zoltán

20200324 Székesfehérvár Hydro, üzem, bezárás, bejárat. Fotó: Fehér Gábor FG Fejér Megyei HÍrlap

Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

„Tekintettel a rendkívüli helyzetre és a lecsökkent rendelésállományra a termelés 2020. 03. 26. 06:00-tól 2020. 04.01. 06:00-ig leállításra kerül. A műszak szerinti munkanapokra PP illetve szabadság kerül könyvelésre. 2020.03.30-ával átállunk három műszakos műszakrendre, így a tervezett visszaindulás is már az új műszakrend szerint történik majd. Vevőink igényei óráról órára változnak, az esetlegesen beérkező rendeléseket ezen idő alatt is teljesítenünk kell majd. Rugalmasságunkkal tudjuk biztosítani a jövőbeni rendeléseket is. Ezért azt kérem tőletek is, legyetek rugalmasak a kialakult helyzetben. A leállás ideje alatt előfordulhat, hogy bizonyos présekkel termelnünk kell. Ezt sajnos még nem látjuk előre, szükség esetén [név kitakarva] szervezi az esetleges igényt a Területvezetők bevonásával. A jelenleg kialakult helyzet kezeléséhez elengedhetetlen az összefogás, szükségünk van a megértésetekre és a rugalmasságotokra. Figyeljünk magunkra és egymásra.” Értesülésünkre a Hydro az alábbiakban reagált. „Jelenlegi helyzetben azt látjuk, hogy a koronavírus miatt legtöbb vevőnk ideiglenesen leállította termelését, és 2-6 héttel későbbre halasztotta rendeléseit. Március 24-től kezdve, március 31-gyel bezáróan, alacsonyabb termeléssel működünk, és ezen belül lesznek olyan napok is, amikor nem lesz termelés.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában