Bútorokból bizony sosem lesz elég

2020.02.19. 14:15

Jótékonysági farsangi estet rendeztek Szabadhídvégen

Ha február közepét mutatja a naptár, az Szabadhídvégen annyit jelent: kezdődik a farsangi mulatság!

Szanyi-Nagy Judit

Régmúlt korokból is érkeztek a farsangra Fotó: Koronczai Kata

Legalábbis nem az idei volt az első, hogy jótékonysági farsangi estet szerveztek február idusán a helyi söröző-étteremben. Itt egy színtéren osztozott meg egymással az autófényező, a méhecske és Kleopátra, de a helyszínen jót bulizott a jelmezversenyben élen végzett Holló–Demóna páros is. Arról, hogy az ő maskarájukat díjazzák, egy háromfős zsűri döntött.

Régmúlt korokból is érkeztek a farsangra Fotó: Koronczai Kata

Most pedig kiemelünk egy szót: jótékonyság. Ahogyan az lenni szokott, a farsangi mulatság során a szabadhídvégi Napsugár Óvodának gyűjtöttek a szervezők, a szülői munkaközösség. Ugyan a résztvevők létszáma a tavalyihoz képest kicsit kevesebb volt – mostanság sokan betegeskednek –, az adakozási kedv azért megmaradt. Nyári Viktória szervezőtől tudjuk: a cél, hogy a befolyt összeget eszközfejlesztésre fordítsák az óvodában. Azt, hogy a pénz pontos sorsa mi lesz, egyelőre nem tudni, mivel több terv is van, amelyet a szülői munkaközösség és az óvodavezetés alaposan megtárgyal. Tavaly bútorokat vásároltak az adományokból, ezúttal elképzelhető, hogy a hasonló cél helyett, mellett karácsonyi ajándékokra költik el a támogatásokat. A hajnali fél négyig tartó mulatságban Őrsi Péter zenélt, a jóízű vacsorát Lenti Tibor ajánlotta fel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában