Gázvezeték-rekonstrukció miatt

2020.02.28. 14:35

Egy hónapig lezárják az Adonyi út – Seregélyesi út kereszteződésének külső sávját

Hétfőn újabb, a gázvezeték-hálózatot érintő rekonstrukciós munkálat kezdődik Székesfehérváron, mely a forgalmi rendet átmenetileg megváltoztatja.

feol.hu

Forrás: Pixabay

Az E.ON Dél-dunántúli Gázhálózati Zrt. annak érdekében, hogy gázelosztó hálózatának műszaki-biztonsági színvonalát megőrizze, a meghibásodásokat, üzemzavarokat megelőzze, folyamatosan karbantartja, korszerűsíti vezetékhálózatát. Ennek a folyamatos, tervezett rekonstrukciós sorozatnak a részeként kerül sor Székesfehérváron az Adonyi út – Seregélyesi u. – Mártok u. kereszteződésében a jelenleg üzemelő földgázvezeték rekonstrukciójára. A gázvezeték építése miatt az Adonyi u. – Seregélyesi út kereszteződésében az Adonyi utcakereszteződésbe érkező külső forgalmi sávját, a közlekedési lámpa előtti 20-30 méteres szakaszon le kell zárni.

A munkálatok során az elérhető legmodernebb technológiát építik be, melynek ideje alatt biztosított lesz a földgázszolgáltatás. A beruházás március 2-án, hétfőn indul, befejezésének várható időpontja március 31. A munkálatok elvégzését követően az E.ON gondoskodik a felbontott burkolat helyreállításáról, a környezet rendezéséről az eredeti állapotnak megfelelően.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában