tanácsadók

2019.12.19. 22:05

Újjáalakult a Fehérvári Szenátus

A Városházán tartotta alakuló ülését az új Fehérvári Sze­nátus. A testület teljesen megújult tagsággal, ám továbbra is Székesfehérvár polgármesterének tanácsadó csoportjaként látja el munkáját a jövőben.

FMH

„Nem tettünk le a közösségi bringa- és elektromos robogórendszer megvalósításáról sem, ami ugyancsak azt a célt szolgálja, ne csak autóban gondolkodjunk, amikor közlekedésről beszélünk” Fotó: Pesti Tamás

Fotó: FMH Archív ( Pesti Tamás)

A Fehérvári Szenátus 2011 márciusában alakult meg a szakmájukban kimagaslóan teljesítő, ismert és elismert polgárokból. A tanácsadó testület feladata, hogy javaslatok, vélemények, kritikák megfogalmazásával elősegítse a város fejlődését a gazdaság, a kultúra, az oktatás és a sport területén.

Amint az önkormányzati kommunikációs központ beszámolt róla, az újjászerveződött testület a Városházán tartotta meg alakuló ülését. A Fehérvári Szenátus elnöke továbbra is Cser-Palkovics András polgármester, társelnökei Szikora János, a Vörösmarty Színház igazgatója és Györök György, az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Kar dékánja, tagjai pedig Busics György, az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Kar Geoinformatikai Intézetének igazgatója, Horváth Tamás, az Arconic-Köfém Kft. nyugalmazott vezérigazgató-helyettese, Sohonyai Edit író, Szarvas József, a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház baleseti sebészetének osztályvezető főorvosa és Tóth Dániel György (DJ Pixa) producer, dalszerző.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában