A további jó együttműködésért

2019.12.04. 10:00

Szociális szakmaközi konferenciát tartottak a megyeszékhelyen

Közös szakmai napot tartottak a megyei jogú város önkormányzata által fenntartott szociális intézmények kedden délelőtt a városháza dísztermében.

Palocsai Jenő

Fotó: Simon Erika / ÖKK

A szakmai napon részt vett az Egyesített Szociális Intézmény, a Kríziskezelő Központ, a Frim Jakab Képességfejlesztő Szakosított Otthon, valamint a Családsegítő és Gyermekjóléti Központ is. Utóbbi vezetője, Tisztl Henrik azt mondta, ez a szakmai nap attól különleges, hogy kifejezetten róluk szól, így közösen ki tudják elemezni az elvégzett munkát, és megtervezni a még előttük álló feladatokat.

Mészáros Attila alpolgármester úgy fogalmazott: – Az önök által végzett munka sok vagy talán az összes esetben magát az életet jelenti az el­látottaknak.

Évtizedes szociális múlttal bíró szakemberek kitüntetést kaptak ezen a napon. A méltatásokat követően emléklapot és virágot vehetett át Erdélyi Zsuzsanna, aki húsz éve dolgozik a Kríziskezelő Központ családok átmeneti otthonában, Karóczkayné Bene Beáta, aki a Székesfehérvári Járási Hivatal Hatósági Főosztályát vezette korábban, Péter Éva, aki gyermekvédelmi és szociális igazgatási feladatokat látott el évtizedeken át a város szociá­lis irodáján, valamint Simon Veronika. Utóbbi a polgármesteri hivatalban volt vezető. Kimagasló elméleti és gyakorlati tudására mindenki számít­hatott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában