Jótékonyság

2019.12.15. 14:49

Adni jó! Példaértékű, követendő a perkátai kezdeményezés!

Hihetetlen összefogás eredményeként két kocsira való tartós élelmiszert, ruhát, játékot, tisztálkodási szereket, édességet stb. adtak át a hatgyermekes Palla családnak Perkátán, vasárnap délelőtt.

Vigh György (olvasó)

A Palla család, akik hálásan köszönik az adományokat

Fotó: Pappné Szebellédi Tünde

Köszönet azoknak, akik csatlakoztak Papp Peti és Pappné Tündi évről évre ismétlődő kezdeményezéséhez, mely egy fenyőfa felajánlásával kezdődött. A támogatók neve álljon itt:

Király Zsuzsanna, Kyrylyuk Alla, Csipe Gabriella, Asztalos József, Kisné Ujfalusi Ramóna, Oltean Edit, Jákli Anita, Papp Lilla Tímea, Jákliné Veres Bernadett, László Norbertné, Szakács Dóra, Vagyóczki Gizella, Sebestyén Jánosné Marcsi, Szinglár Józsefné, Ádámné Nikolicza Krisztina, Jóvári Györgyné Ili, Oláh-Rác Linda, Flórián Melinda, Szarka-Kovács Dénesné, Bogár Anett és nem utolsó sorban Kovács Eszter.

Az adomány
Fotó: Pappné Szebellédi Tünde

Szívből gratulálok az ötletgazdáknak és a támogatóknak! Minden elismerésem az Övék! Egyúttal áldott ünnepeket kívánok a Palla családnak és Mindenkinek, aki ebben a kezdeményezésben részt vett!

A Palla család, akik hálásan köszönik az adományokat
Fotó: Pappné Szebellédi Tünde

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában