az élhető jövő jelképe

2019.10.10. 14:30

Négy facsemetét ültettek el csütörtökön Gánton

A megújult gánti egészségház mellett – az akkori projektátadón tett ígéreteknek eleget téve – faültetésre invitálta a helyieket Molnár Krisztián, a Fejér megyei közgyűlés elnöke, valamint Tessely Zoltán országgyűlési képviselő és Macsek Lajos, a Vértes Erdő Zrt. vezérigazgatója.

S. Töttő Rita

A facsemeték elültetésében Spergelné Rádl Ibolya és Macsek Lajos is segédkezett Fotó: Nagy Norbert/Fejér Megyei Hírlap

Fotó: NAGY NORBERT

Tették ezt azért, mert a környezet szépítése ezen a területen is kiemelten fontos – hangzott el csütörtökön kora reggel, amikor két új facsemete kerülhetett a rendelő mellé.

A facsemeték elültetésében Spergelné Rádl Ibolya és Macsek Lajos is segédkezett
Fotó: Nagy Norbert/Fejér Megyei Hírlap

A másik kettő pedig a Gróf Esterházy Móric Általános Iskola Gánti Tagiskolájának udvarára került, amely ezúttal az egyik tanárnő megerősödését is szimbolizálja – fogalmazott Spergelné Rádl Ibolya, Gánt polgármestere.

A helyiek ugyanis tudják: az iskolában lett rosszul és kellett újraéleszteni egy tanárnőt nemrégiben, aki a hírek szerint ma már jobban van. – A fa életet jelent, az élhető jövő jelképe, így annak ültetésében bármikor partnerek vagyunk – tette hozzá az erdészet vezérigazgatója.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában