mozgással a kisfiúért

2019.10.29. 07:25

Mezőszilason is megmozdulnak Leventéért

Mezőszilason Levente édesanyjának volt kolléganője, Toldi Viktória szervezett gyűjtést, aki először a Kilinkó- féle zöldségboltba helyezett ki perselyt, amelyből az összegyűlt összeget időről időre átutalta a kisfiú gyógykezelésére létrehozott számlára.

Borsányi Bea

A mezőszilasi aerobik becsületkasszás elven várta a mozogni vágyókat, a bevétel Levente gyógykezelését segíti elő Fotó: Fehér Gábor

Fotó: gaborfeherphoto

Amikor pedig egy második gyűjtődoboz kihelyezését tervezte Németh Dóra mozgásstúdiójában, a tréner felajánlotta, szervezzenek inkább egy jótékony aerobikórát, amelynek teljes bevételét felajánlják erre a jótékony célra. „Azért gondoltam inkább egy aerobikórára, mert ahhoz jóval többen tudnak csatlakozni, hiszen nincsen olyan speciális eszközigénye, mint a kangoo jumpsnak, amelyet hetente kétszer tartok Mezőszilason és amihez összesen 30 pár cipőt tudok biztosítani.

A mezőszilasi aerobik becsületkasszás elven várta a mozogni vágyókat, a bevétel Levente gyógykezelését segíti elő Fotó: Fehér Gábor

 

Ez pedig korlátot szab a résztvevők számának, ezáltal pedig a jótékony hozzájárulásoknak”, árulta el lapunknak Németh Dóra. Nos, a hétfő esti aerobikórán végül huszonkilencen gyűltek össze, így összesen 135 ezer forinttal tudtak hozzájárulni a kis Levente gyógykezelésének költségéhez.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában