Mindent bele kőleves!

2019.10.18. 16:00

Dömötör napi programot tart a Sárvíz Művészeti Iskola október 24-én

Majer Tamás

Az első három tanóra után, 11 órától egy vásári komédiát láthatnak a gyerekek a színházteremben, déltől ebéd, 13 órától vásári kézműves-foglalkozások kezdődnek, 14.15-től pedig a diákok készítette portékák vására.

Vissza az ebédhez!

– Szeretnénk, ha az idén is a szülők segítségével készülne a gyerekek számára az aznapi ebéd, „kőleves” jelleggel. A hozzávalókat, hasonlóan az előző évekhez, felajánlásokból várjuk. Kérünk mindenkit, az ebédhez felajánlott hozzávalókat legkésőbb keddig legyenek szívesek behozni az iskolába! A süteményeket csütörtökre várjuk. Nagyon fontos, hogy minden gyereknek legyen saját, elmosható tányérja és evőeszköze! – olvasható a Gőbölös Gábor tagintézményvezető-helyettes által közreadott felhívásban. A „kőleves” hozzávalói 170 főre: krumpli 45 kg, vöröshagyma 7 kg, paprika 3 kg, paradicsom 2 kg, füstölt kolbász 7 kg, szalonna 1,5 kg, zsír 1 kg, só 1 kg, bors 1 csomag, petrezselyem 1 csomag, köménymag 1 csomag, fűszerpaprika 1 csomag, babérlevél 1 csomag, fokhagyma 1 fej.

 

Vezető képünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában