Akik sokat tesznek a civil szervezetekért

2019.09.29. 15:45

Kölcsönös értékelés – Elismerő oklevelet adott az Alapítvány a Székesfehérvári Fogyasztóvédelemért

Az Alapítvány a Székesfehérvári Fogyasztóvédelemért idén két újságírónak és egy sportszervezőnek adott át elismerő oklevelet.

Majer Tamás

Magony Tamás és Havasi Tímea most, Stettler Zsuzsanna később veheti át az oklevelet Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

Fotó: NAGY NORBERT

A díjgazda ily’ módon rendre az önkormányzatnál vagy ahhoz kötődő szervezetnél dolgozó személyeket ismer el. Olyanokat, akik megítélésük szerint sokat tesznek a civil szervezetekért.

Havasi Tímea, a polgármesteri hivatal kommunikációs munkatársa. „Fáradhatatlan tevékenysége hiánypótló a sajtó, a közvélemény és a lakosság számára.”

Stettler Zsuzsanna a hivatal kommunikációsainak vezetője. „Úgy teljesíti feladatait, hogy az mindig a várost és az itt élőket szolgálja.”

Magony Tamás az önkormányzat sportirodáján tevékenykedik. „Neki köszönhetjük a diáksport széleskörű elismertségét, valamint azt is, hogy a Kihívás Napján együtt mozog az egész város.”

(Idézetek a laudációkból.)

Magony Tamás és Havasi Tímea most, Stettler Zsuzsanna később veheti át az oklevelet
Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

A díjátadás végén jelent meg Cser-Palkovics András polgármester. Nem elkésett, meglepetést – Polgármesteri Elismerő Emlékérmet – hozott. A díjazók elnökét, Németh Lászlót díjazta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában